Bij het Boshuisje

Trampoline en schommel

Spring je suf in de tuin op onze grote trampoline of ga lekker zwaaien op de schommel. Gewoon voor de lol of om je eens lekker in te spannen. Je vindt ze midden en achter in de bostuin.

Binnen spelen

Ook op wat minder weer zijn we voorbereid. We hebben genoeg ouderwetse spelletjes.

Leuk in de omgeving

Tip: The Nature Game – Dwingelerveld

Ga het Nationaal Park Dwingelerveld op en doe het magische tablet game “The Nature Game”. Super spannend voor de kids. Kijk voor meer informatie op https://www.thenaturegame.nl/the-games/drenthe/

Hunebedden kijken

Bij een bezoek aan Drenthe kun je met de kinderen de hunebedden natuurlijk niet overslaan. De dichtstbijzijnde ligt bij Diever.

Attractiepark

Attractiepark Duinenzathe in Appelscha is leuk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Kabouterland in Elsloo

Kabouterland is een leuk voor de allerkleinsten.

Maisdoolhof in Elsloo

Jaarlijks is er een maisdoolhof bij D’ELF IEKEN (met kinder- en speelboerderij). Op ruim een hectare maakt de boer elk jaar een nieuwe route in de mais. In het midden van het maisdoolhof staat een uitkijktoren die uitzicht biedt over het hele doolhof.

Klimbos Appelscha

Welk kind houdt nu niet van klimmen? Dit klimbos is ook leuk voor de wat oudere jeugd. Vanaf 1.30 m mag je meedoen in Klimbos Appelscha.

Bessen en bloemen plukken

Op 15 minuten afstand is in Waspe een grote pluktuin en kun je van half juli tot half september bessen en bloemen plukken

Gevangenismuseum Veenhuizen

Hier leren kinderen van alles over gevangenissen door de eeuwen heen en speciaal in Veenhuizen. Leuk is ook een ritje met de boevenbus.