Reacties van onze gasten

Prachtige omgeving!
Het Drents-Friese Wold, waar dit huisje aan grenst, is een fantastisch mooi gebied. Het tweede grootste natuurgebied van Nederland. Veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Het huisje biedt alles wat een vakantieganger nodig heeft!

De omliggende dorpen en gemeenschappen zijn een lust voor het oog en hebben alles te bieden. Het huis ligt op een half uur afstand van Groningen, wat zeker de moeite van een bezoek waard is.

Het boshuis biedt alles wat een vakantieganger nodig heeft! Mooi gelegen met een omliggende tuin. Van binnen is alles netjes onderhouden en alles is aanwezig. De houtkachel heeft elke dag gebrand wat in de herfst een uitkomst is. De contacten met de eigenaar verlopen prima!

Alles was prima in orde in het huisje, heel sfeervol ingericht. Een prettig verblijf als het buiten niet zulk lekker weer is!
Toch hebben we nog genoeg gewandeld en gefietst in de omgeving. We zijn ook naar het Fochteloërveen geweest in de hoop wat kraanvogels te zien, maar die waren er helaas niet. Er vloog wel een zeearend dichtbij; dat was ook heel bijzonder.

Het was wat ons betreft een prima plek om te verblijven, knus, ruim, heerlijke vrije ruimte om het huis, stikkedonker, stil, inrichting die wij erg mooi vinden. Verder vonden wij het heel fijn dat we gebruik konden maken van de fietsen, we zijn daarop 2 x naar het Buitencentrum gefietst, dat is toch  veel lekkerder dan in de auto stappen voor zo`n kort ritje. De infomap was ook prima bruikbaar en gevuld met uptodate informatie. Nou ja, je ziet niks te klagen en alle reden om jullie Boshuisje aan te bevelen bij anderen en wat ons zelf betreft: we komen graag een keertje terug! Dank voor jullie gastvrijheid en wie weet tot een andere keer.

Adres boshuisje

Boterpol 72
8438ST Wateren
06-49996657

Stel je vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.